Není tajemstvím, že konzumace fermentovaných potravin vede k obnovení prospěšných bakterií ve střevě. Pravidelná konzumace fermentovaných potravin zlepšuje nejen zdraví střev, ale i zdraví celkové.
V tomto kurzu si povíme, co to fermentace je, jak funguje, jaké jsou její základní typy a jaké má benefity pro naše zdraví.
Fermentace může být někdy věda. Proto vám představíme několik jednoduchých návodů na fermentování základních potravin, abyste mohli v podstatě hned začít s fermentačním uměním ve vaší kuchyni – řekneme si, jak připravit fermentovanou zeleninu, kombuchu a mléčný i vodní kefír.
Tento kurz je vám poskytnut v online podobě. Můžete si jej během jednoho roku pustit a vrátit se k němu z pohodlí domova vždy, když budete mít čas.
Informace o semináři
- Přednášek 1
- Kvízů 0
- Přístup ke kurzu 365 dní
- Úroveň Začátečník
- Jazyk Český
- Studentů 223
- Hodnocení Ano
Pro spuštění videa zakoupeného online semináře/kurzu potřebujete mít nainstalovaný kompatibilní webový prohlížeč a rychlé internetové připojení.